Jelení guláš rychlý

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
21 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z jelení kýty nakrájíme na menší kostičky nebo na nudličky, osolíme a lehce opepříme, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, feferonku rozkrojíme, seškrábneme semínka a lusk nasekáme na jemno, lečo scedíme, sýr nastrouháme.
  • 2
    V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme dorůžova, přidáme maso, zprudka orestujeme, zaprášíme mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, přidáme lečo, feferonku, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Guláš rozdělíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem.
  • 3
    Guláš podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.