Jelení guláš se zeleninou
120 min.
Ingredience
- 900gramůJelení maso
- 8gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1200mililitrůVoda pitná
- 300gramůCibule
- 80gramůSádlo škvařené
- 100gramůMrkev kořen
- 100gramůKvěták
- 100gramůCuketa
- 600gramůBrambory vařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
17 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Odblaněné jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, květák rozebereme na malé růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, omytou cuketu na kostičky.
- 2V hrnci rozpustíme sádlo, osmahneme na něm cibuli, přisypeme kostky masa, osmažíme, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a podusíme aspoň hodinu.
- 3Přidáme mrkev, podusíme 10 minut, přisypeme růžičky květáku, cuketu a dodusíme.
- 4Guláš podáváme s vařeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.