Jelení medailonky se žampiony

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
41 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
395 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěné, vykostěné a omyté jelení kýty nebo hřbetu nakrájíme přes vlákno plátky. Naklepeme je, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji.
  • 2
    Do výpeku vložíme očištěné, nadrobno nakrájené žampiony a přilijeme kečup a červené víno. Vše krátce podusíme.
  • 3
    Do šťávy vložíme na chvíli opečené medailonky a jen prohřejeme.
  • 4
    Podáváme na nahřátých talířích. Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky nebo opečené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.