Jelení steak nadivoko
90 min.
Ingredience
- 600gramůJelení maso
- 1hrstHouby sušené
- 200gramůKompot višňový
- 100mililitrůVíno červené
- 1lžíceOcet vinný
- 1špetkaEstragon
- 1špetkaSůl
- 1kusAnanas
- 2kusyCibule
- 6kusůJalovec
- 2kusyJablka
- 1kusPomeranče
- 1kusChilli paprička sušená
- 50gramůRajčata sušená sterilovaná
- 5kusůPepř černý celý
- 1kusCeler - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
8 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
7 g
Cukr
41 g
Postup přípravy
- 1Sušené houby a rajčata dáme do malé misky, zalijeme červeným vínem a necháme odstát.
- 2Nakrájené maso lehce naklepeme, dáme ho na rozehřátou pánev na suché dno, otočíme ho, osolíme a přidáváme nakrájenou cibuli, jalovec, chilli papričku, estragon a kuličky pepře.
- 3Nastrouhaná jablka na tenké plátky přidáme k masu s namočenými houbami a rajčaty, která jsme připravili, včetně vinné marinády spolu s višňovým kompotem.
- 4Nahoru dáme kolečka ananasu a pomeranče.
- 5Nemícháme, přikryjeme pokličkou a necháme dusit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.