Jelení steak nadivoko

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
611 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
8 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
7 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby a rajčata dáme do malé misky, zalijeme červeným vínem a necháme odstát.
  • 2
    Nakrájené maso lehce naklepeme, dáme ho na rozehřátou pánev na suché dno, otočíme ho, osolíme a přidáváme nakrájenou cibuli, jalovec, chilli papričku, estragon a kuličky pepře.
  • 3
    Nastrouhaná jablka na tenké plátky přidáme k masu s namočenými houbami a rajčaty, která jsme připravili, včetně vinné marinády spolu s višňovým kompotem.
  • 4
    Nahoru dáme kolečka ananasu a pomeranče.
  • 5
    Nemícháme, přikryjeme pokličkou a necháme dusit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.