Jelení steak s bylinkovým máslem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
617 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
44 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
331 mg
Vápník
12 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle potřeby zbavíme steaky tuku a šlach. Maso lehce naklepeme, opepříme a protkneme špekem.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, steaky osmažíme. Čím je steak silnější, tím delší bude doba smažení (krvavý asi 8 minut, mírně propečený asi 10 minut, propečený asi 12 minut). Po obrácení osmaženou stranu osolíme, později osolíme i druhou stranu.
  • 3
    Steaky upravíme na předehřátý talíř, obložíme plátkem bylinkového másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.