Jemná drůbeží nádivka se smetanou
60 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
- 500gramůSlepice
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2007 kcal
Bílkoviny
144 g
Tuky
144 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
80 mg
Cukr
336 mg
Postup přípravy
- 1Slepičí maso rozemeleme ve strojku, osolíme a opepříme. Přidáme žloutky a dobře je do masa zapracujeme. Dáme na hodinu do ledničky vychladit.
- 2Do vychladlé nádivky zapracujeme smetanu a opět dáme do ledničky.
- 3Používáme jako nádivku nebo knedlíčky do drůbežích polévek.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.