Jemné karbanátky
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 10dekagramůHříbky čerstvé
- 500gramůHovězí maso přední
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 60gramůMáslo čerstvé
- 2,5decilitryZakysaná smetana
- 500gramůVepřová plec
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
40 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
711 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Umeleme hovězí a vepřové maso.
- 2Nakrájíme cibuli a zpěníme na másle. Přidáme ji se solí a pepřem k umletému masu.
- 3Vše důkladně promícháme a přidáme několik lžic kyselé smetany. Vypracujeme karbanátky, lehce je obalíme v mouce a rychle osmažíme po obou stranách na rozpáleném másle.
- 4Přidáme k nim do výpeku nakrájené a předem podušené houby, podlijeme kyselou smetanou a necháme vše dusit ještě 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.