Jemné karbanátky

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
40 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
711 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Umeleme hovězí a vepřové maso.
  • 2
    Nakrájíme cibuli a zpěníme na másle. Přidáme ji se solí a pepřem k umletému masu.
  • 3
    Vše důkladně promícháme a přidáme několik lžic kyselé smetany. Vypracujeme karbanátky, lehce je obalíme v mouce a rychle osmažíme po obou stranách na rozpáleném másle.
  • 4
    Přidáme k nim do výpeku nakrájené a předem podušené houby, podlijeme kyselou smetanou a necháme vše dusit ještě 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.