Jemné křehké vepřové kotlety

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
20 g
Vláknina
36 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety po okraji nařízneme, naklepeme, osolíme, opeříme a obalíme v mouce.
  • 2
    Zprudka opečeme na rozpáleném oleji po obou starnach dozlatova.
  • 3
    Do tlakového hrnce dáme asi 2 dl vody, vložíme pařník, dáme na oheň a opečené kotlety rozložíme na pařník tak, aby se nedotýkaly vody. Uzavřeme a dusíme asi 20 minut.
  • 4
    Kotlety pokapeme máslem a podáváme s vařenými nebo opékanými brambory, rýží a kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.