Jemný hlávkový salát s mozzarellou

15 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
180 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy a omyjeme pod tekoucí vodou. Připravíme si skleněnou mísu a do ní jednotlivé listy natrháme na menší kousky.
  • 2
    Spařená rajčata oloupeme, nakrájíme na kostky a přisypeme k salátu. Použijeme jarní cibulku, kterou pokrájíme na kolečka a vsypeme do mísy. Posypeme bazalkou a sekaným čerstvým nebo sušeným koprem. Pokapeme octem, panenským olejem a osolíme.
  • 3
    Do salátu přidáme na kostky nakrájenou mozzarellu a vše promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.