Jemný krůtí salát s hráškem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
18 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí řízky omyjeme a povaříme v osolené vodě 10 - 12 minut. Hrášek rozmrazíme a mandarinky necháme okapat. Vejce uvaříme natvrdo, vychladlá oloupeme, nakrájíme na dílky.
  • 2
    Na dresink dohladka vymícháme lučinu s jogurtem, osolíme, opepříme a ochutíme koňakem.
  • 3
    Povařené vychladlé maso rozkrájíme na proužky. Mísu vyložíme omytými, na proužky pokrájenými salátovými listy. Všechny připravené suroviny kromě vajec rozložíme na salát, přelijeme dresinkem a ozdobíme dílky vajec.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.