Jemný salát z červené řepy
50 min.
Ingredience
- 120gramůČervená řepa
- 40gramůCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 80gramůJablka
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 6lžicSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
3 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou červenou řepu uvaříme a spolu s celerem nastrouháme na jemném struhadle.
- 2Přidáme na kostičky nakrájené jablko, osolíme, zakapeme octem a podle chuti osladíme.
- 3Nakonec do salátu přidáme sladkou smetanu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.