Jeseter a krevety na sladkokyselo

40 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
10 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety jesetera nakrájíme na kostky, obalíme v mouce a cca 8min orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme vyloupané krevety rozkrojené na poloviny, ochutíme solí, pepřem, fenyklem a odstavíme.
  • 2
    Víno necháme svařit na polovinu množství.
  • 3
    Všechnu zeleninu nakrájíme na jemné proužky a společně s bobkovým listem orestujeme na troše rozehřátého oleje. Poté zalijeme zredukovaným vínem, přidáme třtinový cukr, ochutíme solí, pepřem, lístky majoránky a po 2 minutách odstavíme.
  • 4
    Rybu a krevety rozdělíme na talíře, přelijeme sladkokyselým nálevem a před podáváním necháme marinovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.