Jihočeský vepřový biftek

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
30 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Vápník
43 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájené bifteky odblaníme, dlaní naklepeme. Polijeme olejem a necháme v lednici odpočinout nejméně 180 minut.
  • 2
    Následně bifteky osolíme, opepříme, posypeme moukou. V teflonové pánvi rozpálíme olej, vložíme bifteky a opékáme je po obou stranách 5 minut.
  • 3
    Teplé bifteky rozdělíme na jednotlivé talíře. Na každý talíř přidáme půlku citrónu na dochucení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.