Jihomoravský rožeň z vepřového a hovězího masa

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
43 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
870 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na plátky. Vepřové i hovězí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky a potřeme máslem.
  • 2
    Do mísy rozložíme nakrájené hovězí maso, na každý kousek položíme plátek slaniny a kolečko cibule a nahoru plátek vepřového masa. Vše zalijeme pivem a necháme v chladu alespoň hodinu odležet. Pak maso, slaninu i cibuli střídavě napichujeme na grilovací jehly nebo špejle, opepříme, osolíme a upečeme zvolna ze všech stran v pánvi na rozehřátém oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.