Kachna na granátových jablkách

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
853 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
32 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
13 g
Cukr
48 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na polovině oleje necháme zesklovatět kolečka cibule a kurkumu. Přidáme ořechy, vývar, sůl a pepř. Směs vaříme zakrytou dvacet minut. Jablka rozkrojíme napůl, zbavíme je semínek, polovinu rozmixujeme a vmícháme cukr a citronovou šťávu.
  • 2
    Kachnu několikrát nařežeme z obou stran, grilujeme ji asi deset minut, pak ji otočíme a pečeme čtyři minuty.
  • 3
    K masu přidáme granátovou směs, cibuli, citron, pomeranč, zbytky jablka a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.