Kachna pečená se sušeným ovocem

95 min.
Německo

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1061 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
128 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou kachnu naporcujeme, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na plátky. Sušené švestky, sušené meruňky a hrozinky překrájíme.
  • 2
    Porce kachny vložíme do pekáče, osolíme, opepříme, podlijeme a v předehřáté troubě pečeme doměkka. Během pečení maso přeléváme výpekem, je-li třeba, přilijeme vroucí vodu. Před koncem pečení přidáme ovoce a dopečeme. Porce kachny podáváme přelité necezenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.