Kachna po šumavsku

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1334 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
126 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
26 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou kachnu rozdělíme na porce, osolíme a okořeníme pepřem a kmínem. Podlijeme vodou a dusíme nejprve pod pokličkou v troubě, později bez pokličky dopečeme doměkka.
  • 2
    Maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a přilijeme smetanu. Krátce povaříme. Přidáme očištěné, nakrájené houby osmažené na rozškvařené slanině a vložíme na porce kachny. Vše prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.