Kachna s bambusovými výhonky a lilkem

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
420 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
31 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme lilek, který nakrájíme na kolečka, posolíme a 10 minut necháme v misce "vypotit". Uvolněnou šťávu z lilku slijeme. Bambusové výhonky nakrájíme na kousky.
  • 2
    Kachní maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky, které marinujeme v rybí omáčce.
  • 3
    Na rozehřátém oleji v pánvi nejprve osmahneme lilek, po osmažení lilek vyndáme ven z pánve.
  • 4
    Potom zkaramelizujeme v pánvi palmový cukr s kari pastou a ústřicovou omáčkou. Přidáme lilek, cherry rajčata a bambusové výhonky. Vše přelijeme kokosovým mlékem. Do takto připravené omáčky vložíme maso a vše pár minut povaříme, dokud není maso měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.