Kachna s hráškem

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1262 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
118 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu očistíme, omyjeme a rozdělíme na porce. Maso opepříme, osolíme a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí dusíme pod poklicí v troubě. Před koncem dušení pokličku odstraníme a kachnu dopečeme doměkka.
  • 2
    Porce vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme. Přidáme hrášek, vložíme porce kachny zbavené velkých kostí a společně prohřejeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.