Kachna se špagetami
45 min.
Ingredience
- 400gramůKachní prsa
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 4lžíceMáslo čerstvé
- 10gramůBazalka
- 150mililitrůHovězí vývar základní
- 200mililitrůVíno Marsala
- 150gramůSmetana zakysaná 15%
- 350gramůŠpagety
- 3lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
371 mg
Cukr
8 mg
Postup přípravy
- 1Máslo rozehřejeme a prsíčka v něm z obou stran osmažíme. Pekáč vymažeme máslem, vložíme do něj prsíčka kůží nahoru.
- 2Špagety uvaříme podle návodu. Bazalku natrháme a nasypeme na maso.
- 3Smícháme vývar, rajčatový protlak, zakysanou smetanou a marsalu. Směsí podlijeme pečeni a všechno asi 15 minut dopečeme v troubě. Slijeme špagety a rozdělíme je na talíře. Maso nakrájíme na plátky a položíme přes špagety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.