Kachní carpaccio s ředkvičkami
20 min.
Ingredience
- 200gramůKachní prsa
- 200gramůŘedkvička
- 40gramůMed včelí
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 40gramůOlej olivový extra panenský
- 8gramůKmín drcený
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Kachní prsa bez kůže pokrájíme na velmi tenké plátky, ředkvičky na silnější plátky, med smícháme s olejem a citronovou šťávou. Plátky masa rozložíme na talíř, osolíme, opepříme, zakapeme polovinou medové zálivky, zakryjeme alobalem a dáme na hodinu do lednice. Plátky ředkviček zakapeme druhou polovinou zálivky, vložíme také do lednice.
- 2Maso s ředkvičkami střídavě skládáme na servírovací talíř, posypeme drceným kmínem a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.