Kachní carpaccio s ředkvičkami

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní prsa bez kůže pokrájíme na velmi tenké plátky, ředkvičky na silnější plátky, med smícháme s olejem a citronovou šťávou. Plátky masa rozložíme na talíř, osolíme, opepříme, zakapeme polovinou medové zálivky, zakryjeme alobalem a dáme na hodinu do lednice. Plátky ředkviček zakapeme druhou polovinou zálivky, vložíme také do lednice.
  • 2
    Maso s ředkvičkami střídavě skládáme na servírovací talíř, posypeme drceným kmínem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.