Kachní játra
35 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 100gramůAnglická slanina
- 300mililitrůVíno červené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1kusChilli paprička
- 4krajíceChléb slunečnicový
- 1hrnekZelí bílé - sterilizované
- 300gramůJátra kachní
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
30 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na tenké proužky nakrájíme anglickou slaninu, osmahneme a přidáme kachní játra.
- 2Nesolíme, jen okořeníme, podléváme vínem a smažíme 10 minut. Játra vyjmeme a osolíme.
- 3Kůrku z chleba odkrájíme a namočíme do výpeku. Vyndáme, poklademe játry a ozdobíme zelím.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.