Kachní polévka se zelím

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
24531 kcal
Bílkoviny
2250 g
Tuky
753 g
Sacharidy
2253 g
Vláknina
378 mg
Cukr
1000 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby Jidášovo ucho vložíme do hrnku s vlažnou vodou a necháme je několik hodin nabobtnat. Půlku hlávky pekingského zelí nasekáme na drobné nudličky.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme na něj zelné nudličky a dusíme. Poté k nim přidáme houby Jidášovo ucho a zasypeme kari kořením. Zalijeme kachním vývarem. Vaříme 10 minut, přidáme balzamikový ocet a rýžové víno a zasypeme nadrobno nasekanými lístky koriandru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.