Kachní polévka se zelím
45 min.
Ingredience
- 1litrKachní vývar
- 250mililitrůVoda pitná
- 15gramůUcho Jidášovo
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaBalsamico ocet
- 1lžičkaVíno rýžové čínské
- 10gramůKoriandr čerstvý
- 0,5kusPekingské zelí
- 0,5lžičkaKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
24531 kcal
Bílkoviny
2250 g
Tuky
753 g
Sacharidy
2253 g
Vláknina
378 mg
Cukr
1000 g
Postup přípravy
- 1Houby Jidášovo ucho vložíme do hrnku s vlažnou vodou a necháme je několik hodin nabobtnat. Půlku hlávky pekingského zelí nasekáme na drobné nudličky.
- 2V kastrolu rozehřejeme olej, vložíme na něj zelné nudličky a dusíme. Poté k nim přidáme houby Jidášovo ucho a zasypeme kari kořením. Zalijeme kachním vývarem. Vaříme 10 minut, přidáme balzamikový ocet a rýžové víno a zasypeme nadrobno nasekanými lístky koriandru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.