Kachní prsa na víně

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kachní prsa osolíme a vložíme kůží dospod na rozehřáté sádlo. Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, ochutíme tymiánem, přilijeme trochu vína a zvolna dusíme. Během dušení maso podléváme vínem.
  • 2
    Když je maso měkké, odstraníme ze šťávy část tuku.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží a salátem z čerstvé zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.