Kachní prsa po thajsku

35 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
16 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marináda: Smícháme sójovou omáčku, ocet, strouhaný zázvor, chilli papričku, pomerančovou šťávu a kůru, olivový olej, maizenu, cukr, podle chuti sůl a pepř.
  • 2
    Proužky kachního masa promícháme s marinádou, přikryjeme a necháme nejméně 10 minut stát.
  • 3
    Maso vyndáme z marinády a necháme dobře okapat. Marinádu uchováme.
  • 4
    Rozpálíme olej, přidáme kachní nudličky a prudce je 5 minut smažíme. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev a průběžně promícháváme a ještě 3 minuty smažíme. Na závěr přidáme kousky cibulky, hráškové lusky a vše asi 2 minuty prohřejeme.
  • 5
    Do pánve přilijeme marinádu a směs prudce zahříváme asi 2 minuty, až maso změkne. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.