Kachní prsa v pomerančovém sósu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
379 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
791 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papričky zbavíme semen a nadrobno nakrájíme. Na marinádu rozmícháme nastrouhaný zázvor, chilli papričky, koriandr, pepř, pomerančovou šťávu, sójovou omáčku, koňak, vývar a olej.
  • 2
    Prsíčka nařežeme do tvaru mřížky, vložíme do marinády a necháme odpočívat nejméně 4 hodiny v chladničce.
  • 3
    Stáhneme marinádu a dáme stranou. Osolené maso vložíme pod gril kůží dolů asi na 1 minutu.
  • 4
    Kachní prsa potřeme marinádou, zabalíme do alobalu a na okraji grilu necháme táhnout asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.