Kachní prsa v sherry marinádě

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
56 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
94 mg
Vápník
12 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní prsa opláchneme a osušíme, kůži nařízneme do šachovnice a porce vložíme do mísy. Na marinádu smícháme sójovou omáčku, sherry, olej, citronový pepř, sůl a vše důkladně vyšleháme. Marinádou zalijeme maso na míse a necháme 2 hodiny uležet, v průběhu dvakrát otočíme. Grilujeme na středním ohni, nejprve kůží dolů, asi 15 minut z obou stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.