Kachní prsa v sherry marinádě
40 min.
Ingredience
- 600gramůKachní prsa
- 80mililitrůOmáčka sójová
- 60mililitrůSherry brandy
- 2decilitryOlej sezamový
- 5gramůPepř citronový
- 10gramůSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
56 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
94 mg
Vápník
12 mg
Postup přípravy
- 1Kachní prsa opláchneme a osušíme, kůži nařízneme do šachovnice a porce vložíme do mísy. Na marinádu smícháme sójovou omáčku, sherry, olej, citronový pepř, sůl a vše důkladně vyšleháme. Marinádou zalijeme maso na míse a necháme 2 hodiny uležet, v průběhu dvakrát otočíme. Grilujeme na středním ohni, nejprve kůží dolů, asi 15 minut z obou stran.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.