Kachní prsíčka s kari pastou a bambusovými výhonky

60 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
35 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme kachní maso, které zbavíme kůže, vypereme a nakrájíme na kousky. Kousky necháme čtvrt hodiny marinovat v rybí omáčce.
  • 2
    Jako další si připravíme lilek, který nakrájíme na kolečka, posolíme a necháme ho "vypotit".
  • 3
    Bambusové výhonky nakrájíme na větší kousky.
  • 4
    Na 2 lžicích rozehřátého oleje ve woku nejdříve osmažíme lilek, poté ho vyndáme z pánve ven.
  • 5
    Do pánve přidáme zbylý olej a zkaramelizujeme na něm palmový cukr, přidáme kari pastu a ústřicovou omáčku. Poté vrátíme zpět do pánve lilek, přidáme cherry rajčátka, bambusové výhonky a vše zalijeme kokosovým mlékem, čímž vznikne omáčka. Ještě chvíli vše prohřejeme.
  • 6
    Do této omáčky vrátíme zpět osmažené maso a několik minut povaříme. Povrch sypeme nasekanou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.