Kachní saté
50 min.
Ingredience
- 400gramůKachní prsa
- 2lžičkyKari pasta červená
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 2špetkyKmín římský
- 30mililitrůOlej sójový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
12 g
Vláknina
104 mg
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, podélně rozpůlíme a necháme zprudka upéct na rozpáleném oleji. Poté necháme maso okapat na ubrousku. Kari pastu smícháme s kmínem, pepřem a solí v marinádu, do které na 12 hodin dáme opečené maso marinovat. Poté jej vyjmeme, pokrájíme na tenčí plátky, které napícháme na grilovací jehlice a ugrilujeme dokřupava nad grilem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.