Káfirská Šórba
60 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí maso přední
- 30gramůHouby sušené
- 1lžičkaPaprika mletá pálivá
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžičkaKari koření
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
10 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
739 mg
Cukr
479 mg
Postup přípravy
- 1Sušené houby dáme vařit do vody.
- 2Omyté, nakrájené maso osmažíme na vlastním tuku a přidáme k houbám. Osolíme a okořeníme.
- 3Když jsou houby i maso měkké, rozkvedláme do horké polévky vejce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.