Kajducká polévka

35 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
16 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle osmažíme dorůžova cibuli nadrobno, přidáme oloupané brambory nakrájené na kostičky a papriku. Krátce osmažíme, podlijeme vodou a 10 minut dusíme.
  • 2
    Přidáme rohlík nakrájený na kostičky a vaříme, dokud brambory nezměknou. Dolijeme vodu, přidáme klobásu nakrájenou na kolečka, osolíme a ještě pár minut povaříme.
  • 3
    Podáváme s nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.