Kakaový dort s hruškami a mandlemi

70 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
5900 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
12 g
Sacharidy
1560 g
Vláknina
138 g
Cukr
1362 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 170C.
  • 2
    Riccottu promícháme s cukrem, žloutky, moukou, kakaem, přidáme droždí a špetku soli. Poté do těsta opatrně vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Nakonec přidáme 6 datlí a 80g hrušek nakrájených na kostičky. Směs vlijeme do formy na biskupský chlebíček vyložené pečicím papírem a pečeme 50minut.
  • 3
    Mezitím nakrájíme zbylé hrušky a datle na plátky. Vychladlý dort nakrájíme a podáváme ozdobený plátky ovoce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.