Kalamáry s nádivkou

60 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kalamárům odřízneme hlavu, vnitřek vyjmeme a vyčistíme.
  • 2
    1/3 rajčat, polovinu cibule, 250 g kalamárů a česnek nakrájíme na drobné kousky, smícháme dohromady, přidáme strouhanku a žloutek.
  • 3
    Nádivkou naplníme zbylé kalamáry, otvor sešijeme.
  • 4
    Orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme zbylá pokrájená rajčata a cibuli, podlijeme vínem. Dusíme 20 minut.
  • 5
    Servírujeme přelité šťávou z restování a dušenými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.