Kalifornský mletý steak

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
39 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a jemně umeleme. Přidáme sůl, pepř, 2 polévkové lžíce studené vody a promícháme. Ze směsi vytvarujeme dva steaky a necháme je odležet v chladu nejméně 30 minut.
  • 2
    Opečeme v horkém oleji po obou stranách.
  • 3
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky, okurky pokrájíme na plátky.
  • 4
    Žemle rozkrojíme, vyložíme omytými listy salátu, na něj položíme steaky, poklademe je kroužky cibule a plátky okurek. Zakapeme kečupem, přikryjeme druhou polovinou žemle a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.