Kalifornský mletý steak
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyOkurky nakládané
- 1lžíceKečup
- 2kusyŽemle tuková
- 4lžíceOlej stolní
- 0,25kusSalát hlávkový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
682 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
39 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kousky a jemně umeleme. Přidáme sůl, pepř, 2 polévkové lžíce studené vody a promícháme. Ze směsi vytvarujeme dva steaky a necháme je odležet v chladu nejméně 30 minut.
- 2Opečeme v horkém oleji po obou stranách.
- 3Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky, okurky pokrájíme na plátky.
- 4Žemle rozkrojíme, vyložíme omytými listy salátu, na něj položíme steaky, poklademe je kroužky cibule a plátky okurek. Zakapeme kečupem, přikryjeme druhou polovinou žemle a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.