Kambala na červeném víně
35 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
- 120gramůMáslo čerstvé
- 600gramůKambala
- 400mililitrůVíno červené
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 1kusBobkový list
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 400gramůBrambory pečené
- 5gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
29 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pekáček vymažeme máslem v silné vrstvě, vložíme filety z kambaly, podlijeme červeným vínem. Na filety položíme plátky žampionů, do vína přidáme bobkový list, snítku petrželky a kolečka cibule. Osolíme a opepříme, zakápneme citronovou šťávou, pokapeme rozpuštěným máslem. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.
- 2Podáváme s pečeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.