Kambala na červeném víně

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
29 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pekáček vymažeme máslem v silné vrstvě, vložíme filety z kambaly, podlijeme červeným vínem. Na filety položíme plátky žampionů, do vína přidáme bobkový list, snítku petrželky a kolečka cibule. Osolíme a opepříme, zakápneme citronovou šťávou, pokapeme rozpuštěným máslem. Pečeme ve vyhřáté troubě 15 minut.
  • 2
    Podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.