Kambala na zeleném pepři
20 min.
Ingredience
- 800gramůKambala
- 10gramůPepř červený celý
- 30gramůPetržel - nať
- 20gramůMáslo čerstvé
- 5gramůSůl
- 10gramůNakládaný zelený pepř
- 100mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
995 mg
Cukr
259 mg
Postup přípravy
- 1Plátky kambaly omyjeme a osušíme. Omyjeme petrželku a jemně nasekáme.
- 2V nepřilnavé pánvi rozehřejeme máslo a aniž by se ještě zcela rozpustilo, přidáme rybí plátky a osmažíme je po obou stranách lehce do zlatova. Přidáme zelený pepř a po špetce soli a špetce čerstvě mletého pepře. Děrovanou kuchyňskou lopatkou rybí plátky vyjmeme a udržujeme je mezi 2 talíři teplé.
- 3Do šťávy v pánvi přidáme nasekanou petrželku a mléko a na mírném plameni vše za častého míchání povaříme. Přidáme červený pepř, znovu vše promícháme a rybí plátky přelijeme takto připravenou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.