Kambala s bramborem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme, vykucháme, naporcujeme na podkovy. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme porce ryby, podlijeme vývarem, přilijeme mléko, zakapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme. Vaříme odkryté 20 minut.
  • 2
    Rajčatovou omáčku smícháme s trochou vývaru z kambaly, přimícháme kapary, porce ryby na talířích přelijeme. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.