Kambala s bramborem
35 min.

Ingredience
- 15gramůKapary
- 40gramůMáslo čerstvé
- 600gramůKambala
- 5mililitrůCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 140mililitrůOmáčka rajčatová
- 400gramůBrambory vařené
- 200mililitrůVývar rybí
- 100mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
342 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybu očistíme, vykucháme, naporcujeme na podkovy. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme porce ryby, podlijeme vývarem, přilijeme mléko, zakapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme. Vaříme odkryté 20 minut.
- 2Rajčatovou omáčku smícháme s trochou vývaru z kambaly, přimícháme kapary, porce ryby na talířích přelijeme. Podáváme s vařeným bramborem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.