Kambala s liškami
30 min.
Ingredience
- 800gramůKambala
- 30gramůŠalotka
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 600gramůLišky čerstvé
- 200mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
56 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
371 mg
Cukr
240 mg
Postup přípravy
- 1Dvě lžíce oleje odložíme na opečení ryb a na zbytku orestujeme nasekanou šalotku s očištěnými houbami. Zahřátý olej smícháme s citronovou šťávou, osolíme, opeříme a udržujeme v teple.
- 2Filety opečeme asi 3 minuty z každé strany. Ryby rozdělíme na talíře, obložíme houbami a přelijeme šťávou.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.