Kanapky s česnekovými krevetami a pepřovým máslem

15 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
766 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
49 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
9 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo utřeme s jemně mletým barevným pepřem, solí a nakrájeným naloženým zeleným pepřem. Necháme vychladit v lednici.
  • 2
    Česnek nakrájíme na jemno a opečeme ho na olivovém oleji, přidáme krevety a orestujeme je. Necháme je vychladnout.
  • 3
    Chleby přepůlíme, okurku nakrájíme na kolečka.
  • 4
    Každý kousek chleba namažeme pepřovým máslem, ozdobíme okurkou a na to dáme lžíci krevet. Ozdobíme řeřichou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.