Kanapky s tuňákovou náplní

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
732 mg
Cukr
520 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech vyložíme papírem na pečení, naskládáme na něj korpusy nakrájeného chleba, nebo kanapky a upečeme při 180°C. Pečeme cca 5 minut. Cibulku omyjeme a nakrájíme na drobné kousky. Citron vymačkáme. Sýr nastrouháme, stejně jako kůru z citronu. Tuňáka slijeme a necháme dobře okapat, poté rozdrtíme na menší kousky.
  • 2
    Máslo rozpálíme na pánvi a krátce na něm osmahneme cibulku, poprášíme moukou a prohříváme cca 1 minutu. Poté postupně vmícháme mléko. Vaříme do zhoustnutí, vsypeme sýr, přidáme citronovou kůru a šťávu, tuňáka, osolíme a opepříme.
  • 3
    Vzniklou směsí potíráme upečené chleby a ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.