Kančí filet s meruňkami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
20 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme filety, osušíme a zbavíme přebytečného tuku a blány, opepříme.
  • 2
    Meruňky nakrájíme na kousky a marinujeme v koňaku.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme máslo a řízky osmažíme z obou stran asi 5 minut. Maso osolíme, vyjmeme a uchováme zakryté v teple.
  • 4
    Meruňky necháme okapat, tekutinu zachytíme a smícháme s vypečenou šťávou. Přidáme med, kyselou smetanu a prohřejeme, ale nevaříme. Filety upravíme s meruňkami a omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.