Kančí guláš na pivu

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
19 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, maso na kostky, česnek utřeme se špetkou soli, tvrdý chleba nastrouháme, jeřabiny kompotované scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme koření, česnek, zarestujeme, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až je maso téměř měkké. Vsypeme nastrouhaný chleba, osolíme zbylou solí a dusíme doměkka. Na závěr vmícháme kompotované jeřabiny, necháme prohřát a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.