Kančí guláš na slanině

115 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
22 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou slaninu bez kůže nakrájíme na kostičky, odblaněné kančí maso na větší kousky, oloupanou cibuli nadrobno.
  • 2
    V hrnci rozškvaříme kostičky slaniny, přisypeme cibuli s masem, osmažíme, osolíme, opepříme, okmínujeme, podlijeme bílým vínem, krátce podusíme, přilijeme vodu, přidáme masox a dusíme doměkka. Ke konci dušení zahustíme troškou instantní jíšky, dochutíme citronovou šťávou, rumem a dodusíme.
  • 3
    Kančí guláš rozdělíme na talíře, doplníme krajíčkem čerstvého chleba a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.