Kančí hřbet podle fořta

140 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
31 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý, očištěný a odblaněný kančí hřbet potřeme solí, pepřem a tlučeným jalovcem.
  • 2
    Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme maso a podlijeme trochou vody. Pečeme v horké troubě vrchní stranou dolů, potom maso obrátíme a za občasného polévání šťávou dopečeme. Upečený hřbet vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 3
    Ve vypečené šťávě osmahneme slaninu, cibuli a houby. Vše osolíme, opepříme a hotovou směsí obložíme pečeni.
  • 4
    Podáváme s dušenými hruškami, na které položíme lžičku brusinek.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou bramborové krokety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.