Kančí játra v zelí

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí játra nakrájíme na tenké plátky, smícháme se Solamylem a opečeme na troše oleje.
  • 2
    Zelí očistíme, nahrubo nastrouháme a spaříme, houby namočíme a nakrájíme, česnek rozdrtíme.
  • 3
    Zálivku připravíme smícháním hovězího vývaru, vína a sójové omáčky.
  • 4
    K usmaženým játrům přidáme zelí, houby, česnek, sůl a zálivku. Na prudkém ohni provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.