Kančí játra v zelí
25 min.
Ingredience
- 500gramůKančí játra
- 250gramůZelí hlávkové bílé
- 100gramůHouby černé
- 50mililitrůVoda pitná
- 2stroužkyČesnek
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na zálivku
- 250mililitrůHovězí vývar základní
- 60mililitrůVíno červené
- 50mililitrůOmáčka sójová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Kančí játra nakrájíme na tenké plátky, smícháme se Solamylem a opečeme na troše oleje.
- 2Zelí očistíme, nahrubo nastrouháme a spaříme, houby namočíme a nakrájíme, česnek rozdrtíme.
- 3Zálivku připravíme smícháním hovězího vývaru, vína a sójové omáčky.
- 4K usmaženým játrům přidáme zelí, houby, česnek, sůl a zálivku. Na prudkém ohni provaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.