Kančí játrová pomazánka

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
28 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
419 mg
Cukr
618 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí játra odblaníme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky, cibuli nasekáme nadrobno.
  • 2
    V pánvi rozpustíme třetinu másla, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme kostičky jater a osmažíme doměkka. Játra rozmačkáme vidličkou a necháme vychladnout.
  • 3
    Přimícháme zbytek másla, osolíme, opepříme, přilijeme koňak a vyšleháme.
  • 4
    Pomazánku mažeme na chléb a zdobíme kolečky kyselé okurky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.