Kančí kýta s kukuřičkami a mandlemi

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
35 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kýtu nakrájíme na tenké plátky, které osolíme a smícháme s vejci, do kterých jsme zašlehali Solamyl. Pod fólií necháme alespoň hodinu v chladničce.
  • 2
    Zázvor nastrouháme, mandle spaříme, oloupeme a orestujeme na slunečnicovém oleji, kukuřičky scedíme a pokrájíme, feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.
  • 3
    Maso osmažíme na rozpáleném oleji na pánvi, přidáme kukuřičky, hrachové lusky a krátce osmažíme. Poté vmícháme zázvor, feferonku, zázvor, ústřicovou omáčku a dobře prohřejeme.
  • 4
    Maso podáváme s orestovanými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.