Kančí maso s játry

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
646 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
33 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné kančí maso a odblaněná játra nakrájíme na větší kousky, uzený bůček na kostičky, cibuli nadrobno.
  • 2
    V hlubší pánvi rozpustíme sádlo, přisypeme bůček a rozškvaříme na škvarky. Přidáme maso s játry, orestujeme, všechno přendáme do pekáčku, vložíme do trouby, osolíme, opepříme, zakryjeme alobalem a pečeme zvolna půl hodiny.
  • 3
    Pekáček odkryjeme, přisypeme cibuli, promícháme a dopečeme. Pokud možno nepodléváme.
  • 4
    Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.