Kančí maso s pórkem

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
28 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí maso očistíme, nakrájíme na menší plátky, cibuli nadrobno, bílou část pórku na kolečka, zelenou část posekáme na jemno, česnek prolisujeme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli s česnekem, osmahneme, přidáme maso, osolíme, okořeníme celým pepřem, badyánem, podlijeme vínem, přidáme trochu cukru a zvolna dusíme téměř do měkka. Až se tekutina vydusí na tuk, vložíme kolečka pórku, orestujeme, zalijeme sójovou omáčkou, podlijeme vínem nebo vodou, zahustíme Solamylem, rozmíchaným v trošce vody, dodusíme.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře, posypeme posekaným pórkem, podáváme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.