Kančí maso se zeleninou a arašídy

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
40 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelí očistíme a nahrubo nastrouháme, houby namočíme do vody, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, okurku oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme, chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme nadrobno.
  • 2
    Kýtu nakrájíme na nudličky a v míse smícháme s rozšlehanými vejci se Solamylem. Pod fólií necháme směs alespoň hodinu odležet.
  • 3
    Maso osmažíme na rozpáleném oleji, poté ho děrovanou sběračkou vyjmeme a vložíme na čistou pánev. Přidáme zelí, scezené a pokrájené houby, česnek, papriky, okurku, arašídy, mletý zázvor, víno, sójovou omáčku, sůl a na oleji zprudka opečeme. Chvilku restujeme a poté ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.